Naar beneden scrollen

Trakteer uzelf op een 4-sterrenvakantie in de Ardèche die u nooit zult vergeten!

GEOPEND VAN 4 MEI TOT 31 AUGUSTUS 2024

Camping L'Oasis Sites et Paysages Ardèche – dichtbij de Peaugres Safari 

MAGISCHE FEESTDAGEN

Ga op pad om ontdek alle magie van de Peaugres Safari met uw gezin. Boek bij ons een ongebruikelijke lodge om uw natuurervaring te verlengen.

Begin de volgende dag uw dag in stijl door een ballonvlucht te boeken, met ontbijt in het gezelschap van uw gezin, en vervolg dit door onze wandelroutes te ontdekken sterk>. Wij hebben ze allemaal gemarkeerd. Aan het eind van de dag duikt u in het verwarmde zwembad en ontspant u onder het genot van een cocktail bij het zwembad. Kinderen zullen zich vermaken in een van de twee peuterbaden. Uw vakantie begint HIER...

Maak opnieuw verbinding met de natuur, in onze oase van rust, onze 4-sterrencamping op terrassen gelegen in de Ardèche, Camping l' Oasis in Eclassan. Uw tussenstop op onze natuurcamping in de Ardèche wordt begeleid door het geluid van de rivier Ay, het zingen van vogels en het ruisen van de bomen. Geef de voorkeur aan de authenticiteit en de charme van onze camping in de Ardèche. Verblijf op een van onze 39 staanplaatsen en 32 huuraccommodaties en geniet van talrijke 4-sterrendiensten voor uw vakantie met familie, vrienden of met z'n tweeën!

Hier de plattegrond van camping Oasis
Gastbeoordelingen